Podzim na Rychtě s novými pokrmy, zvěřinou i houbami

  •  

S každým ročním obdobím by se mělo konzumovat to, co k němu patří. Podzim patří dýním, houbám, jablkům.

Na Rychtě si teď ve Speciálním menu, které je součástí stálého jídelníčku, můžete dopřát dýňový krém se smetanou a opečenými semínky, vepřový DUROC steak se salátkem z rajčat a kapary květů s jemnou bramborovo – cibulovou kaší a jako dezert domácí koláč s ovocem, drobenkou a tvarohovým nokem.

Říjen navíc doplní Gastro týdny na téma: Houby a zvěřina. Dopřejte si celé menu. Začněte předkrmem – zvěřinovou paštikou s houbovým ragú nebo polévkou – krémem z restovaných lesních hub a kořenové zeleniny a pak si dejte zvěřinový guláš na rychtářském pivu s houbami a špekovými knedlíky nebo srnčí plec na žampionech s bramborovými šiškami.

Začínáme 18. října vždy od 13:30, o víkendu celý den. Celých deset dnů!


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*