Velikonoční menu Na Rychtě zapijete zeleným speciálem

  •  

V pivovaru Na Rychtě můžete od 8. dubna ochutnat velikonoční kopřivový speciál. Jde o zelené pivo, jež obsahuje kopřivový extrakt, který speciálu dodává jedinečnou příchuť. Točit se bude až do vyprodání.

„Během dubna bude na čepu také Ústecká malina, která přes léto nahradí Ústeckou višeň, a Ústecká desítka, která vystřídá jedenáctku. Pro cyklisty a motoristy budeme točit nealkoholické pivo,“ uvedl šéf Rychty Jiří Šťovíček.

Restaurace v dubnu mění svůj stálý jídelní lístek. Podle šéfkuchaře Jana Heřmánka se do něj na přání zákazníků vrací například pomazánka z pečeného bůčku se zázvorovými okurkami, jarní cibulkou, hořčicí a rozpečeným chlebem. Objeví se v něm tře- ba i oblíbené klasické šunkofleky.

„Ve stálém menu bude také carpaccio z telecích líček s hořčicovým dipem, bazalkovým pestem, listovým salátkem a hoblinkami parmezánu nebo trhané králičí stehno s anglickou slaninou, česnekem, smetanovým špenátem a bramborovými noky a cibulkou,“ říká šéfkuchař. Chybět nebude ani sladká tečka v podobě makového koláče s vanilkovou omáčkou, citronovou zmrzlinou, šlehačkou a lístkem čerstvé máty.

Rychtářská kuchyně se chystá také na Velikonoce, kdy přijde se speciální nabídkou. Lidé budou moci ochutnat velikonoční nádivku zapečenou s kopřivami a s uzeným vepřovým žebrem, listovým salátem a marinovaným celerem nebo roládu z králičího masa v anglické slanině na bylinkách s batátovým pyré, silnou omáčkou a zeleninou brunoise. Na menu bude i velikonoční mazanec s vanilkovou a mangovou omáčkou, strouhanou čokoládou a šlehačkou.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*